Más kiadók művei

Más kiadók művei, amelyek szintén megvásárolhatóak nálunk


Pezenhoffer Antal: A katolikus hit igazsága.

I-III. kötet

„Béke és Igazság Pilisszentléleki Modell” Alapítvány Út, Igazság, Élet Kiadója, Pilisszentlélek, 2009.

 • Formátum: B5-ös méret, puha
 • Terjedelem: 3 kötet, 1216 oldal
 • Ár: 9,900 Ft Megrendelés
 • ISBN
  I. rész: 978-963-8283-19-1
  II. rész: 978-963-8283-20-7
  III. rész: 978-963-8283-21-4
 • Elektronikus változat: • 2521 Csolnok, Templom tér 3. Felelős kiadó: dr. Szeifert Ferenc

  A tartalomból:

  A vallás igazát fogja bizonyítani ez a könyv, mivel pedig - mint látni fogjuk majd - vallás tulajdonképpen csak egy van: a katolicizmus, a katolicizmus igazát fogja bebizonyítani. Előre ki kell jelentenem, hogy ennél fontosabb, ennél életbevágóbb, ennél közérdekűbb bizonyítás nincs, és nem is lehet a világon. […]

  Ha valaki nem kíváncsi egy regényre, egy elbeszélésre vagy színdarabra, nem csodálkozhatunk rajta. […] Ha valaki a földrajzra, a történelemre, a természet törvényeire, vagy valamely egészségügyi, vagy foglalkozása körébe vágó felfedezésre se kíváncsi, már nagyobb baj. […] Ha azonban valaki még arra se kíváncsi, hogy halálával vége lesz-e mindennek, vagy pedig csak akkor kezdődik majd számára az igazi élet, melynek aztán nem is lesz vége többé soha; ha valakit még az se érdekel, hogy milyen dolga lesz az örök életben és hogy mitől függ az, hogy ott jó dolga lesz-e vagy keserves; ha valaki egyáltalán semmit se törődik még azzal se, akitől véglegesen sorsa függ, sőt még az is teljesen közömbös előtte, hogy egyáltalán van-e vagy nincs ilyen valaki, azt már lelkibetegnek kell mondanunk.

  A Kedves Olvasó – vagy még csak Érdeklődő – bizonyosan nem e lelkibetegek közé tartozik. A neves pap-szerző pedig azt ígéri, hogy ritkán látott élvezetes és olvasmányos stílusban fogja bebizonyítani a katolikus hit igazságát.

  (A 3 kötetes munka puhafedeles kötészettel 9,900 Ft-ért megvásárolható.)  Kapcsolódó kiadványok:

  Ugyanezen szerző átfogó történelmi elemzése:

  Pezenhoffer Antal: A magyar nemzet történelme.

  A katolikus Egyház és a Habsburg-ház történelmi szerepe

   39,000 Ft
   Letölthető